Bloggen? Let’s do this! Maar waarover ga je bloggen?

Bam! Daar is hij dan. M’n eigen blog, www.blogbybinn.nl. Spannend hoor! Een aantal vragen schieten direct door mijn hoofd. Want waarover ga ik nou eigenlijk bloggen? En welke doelgroep wil ik aanspreken? Wil jij ook graag beginnen met bloggen? Ik denk dat je dan gewoon moet beginnen met schrijven. Ik ga dat in ieder geval wel doen.

Wikken en wegen

Zelf ben ik sinds 2015 student, en inmiddels heb ik al drie studies gevolgd. Ja, al drie! Niet dat ik ze heb afgemaakt hoor. Ik vind kiezen gewoon erg lastig, maar hierover binnenkort meer. Misschien dat studenten met meerdere studies mijn doelgroep is? Of misschien is het feit dat ik sinds mijn achttiende samenwoon met mijn vriend een interessant onderwerp om over te bloggen, waarbij mijn doelgroep dus op-jonge-leeftijd-samenwonende-stellen is. Of studenten die op zichzelf wonen, zodat ik kan bloggen over handige tips. Lastig hoor, zo’n specifieke doelgroep bedenken. Zo zou ook ‘grammarnazi’s’ mijn doelgroep kunnen worden, ik ben namelijk zelf graag bezig met correcte spelling en de Nederlandse taal. Ik volg niet voor niets de lerarenopleiding Nederlands, die ik overigens wél van plan ben af te ronden en ook hiervan mijn beroep te maken. Leraren in spe kunnen dus ook mijn doelgroep worden.

Ook ben ik gek op eten, waarover ik dus ook zou kunnen bloggen. Of over mijn lieve puppyhondje Toby, die overigens niet altijd even lief is – iets met puppytandjes en pubergedrag -. Maar daar zal vast verandering in komen, hoop ik! Toen ik deze foto maakte was hij trouwens wel lief.

hond, pup, jong, toby, stabij, labrador, friese stabij, liggend, af

Zo zie je maar, het is lastig voor mij om een keuze te maken. En dan te bedenken dat er nog veel meer onderwerpen zijn waarover ik zou willen schrijven. Ik schrijf over alles wat ik maar op mijn hart heb. En daarom begin ik gewoon met schrijven, zodat ik naarmate de tijd verstrijkt meer kan gaan finetunen (of niet). Oh ja, vind je een blog leuk? Sharing is caring ;-)!

Liefs,

Binnita, en een pootje van Toby!

Een gedachte over “Bloggen? Let’s do this! Maar waarover ga je bloggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *